Om My Bubbles

I en verden, fyldt med unødig kemi, kan det være svært at navigere rundt i kropsplejeprodukter. Hos My Bubbles har vi gjort det simpelt.

Vi har fremstillet en produktlinie, der er baseret på naturlige ingredienser, økologiske når det er muligt, og intet andet.

Vores produktkrav er:

 

  • Luksus hver dag.
  • Fri for parabener, phalater og SLS.
  • Naturlige og økologiske råvarer.
  • Solidt håndværk.
  • Ingen testning på dyr, kun villige familiemedlemmer og venner.
  • Små produktioner, der sikrer høj kvalitet og friskhed.

 

My Bubbles opstår af et behov. Et behov om at finde et det bedst mulige produkt til mine børn.

Børn gør som du gør. Det ved vi alle. Så da min datter som lille begyndte at efterligne mine kropsplejeritualer om end for sjov, så gik det op for mig, at jeg ikke anede hvad der var i den creme, hun stod og prøvede at smøre sig ind i. Som forældre stod jeg overfor en jungle af produkter, hvis deklarationer var uoverskuelige og med ord ingen kunne udtale.

Der findes mange ganske udmærkede produkter, der er gennemskuelige i deres deklarationer, men de appellerede ikke ligefrem til badeglæde hos børn, eller deres lettere barnlige mødre. Økologiske produkter bliver markedsført næsten helligt uden et strejf af humor eller spræl. Endnu et behov opstod. Hvordan kombinerer man badeglæde, naturlige og økologiske ingredienser?

Naturligt og økologisk må også gerne være sjovt.

At vi som voksne sagtens kan se fornuften i kun at komme gode naturlige produkter på vores krops største organ, er ikke lige så let at overføre til vores børn. Børn bliver fanget af farver og spræl. Så det er hvad My Bubbles stræber efter at give børn og deres lettere barnlige mødre – Farver, spræl, naturligt og økologi.